Vyjádření vedení Asociace terapeutů a detoxikačních poradců k situaci!

Asociace terapeutů a detoxikačních poradců je nezávislý, dobrovolný spolek lidí registrovaný u Rejstříkového soudu. Nemá  s firmou ECC ani s firmou Joalis nic společného! Snad jedině to, že naši členové a přátelé jsou detoxikační poradci pro Řízenou a kontrolovanou detoxikaci MUDr. Josefa Jonáše. Pracují s preparáty Joalis a využívají k tomu přístroj Salvia nebo Acucomb.
Jako nezávislá společnost dbáme na dovzdělávaní, podle stanov zákona. Pracujeme na tom, aby se vzdělávání drželo nejnovějších poznatků MUDr. Josefa Jonáše, jediného a pro nás nejvýznamnějšího člověka a autora Řízené a kontrolované detoxikace.
Vzdělávání, jak je nastaveno teď, není pro Asociaci optimální. Od září 2017 proto spouštíme rekvalifikační kurz, který garantuje kvalitu vzdělávání a má platné Osvědčení garantované MŠMT.
Do vnitřní politiky firmy Joalis s.r.o. se Asociace nechce a ani nemůže vměšovat! Preparáty Joalis neprodává, to má dělat distributor preparátů Joalis pro ČR, firma ECC s.r.o.
Jak uvádíme, Asociace má na starosti dovzdělávaní a pořádání různých přednášek a akcí pro další rozvoj členů, přátel a též  veřejnosti. Spolupracuje s řadou významných odborníků, čímž garantuje kvalitu vzdělání.

13936987_1385845101431909_924884566_n