Je moderní tomu říkat team building, případně se může použít pojem služební cesta, výjezdové zasedání … nebo seminář. My to nazveme úplně obyčejně – přátelské setkání 🙂

Přátelské (ale také informativní) setkání členů a přátel Asociace terapeutů a detoxikačních poradců proběhlo letos ve slunném, pohostinném kraji, v malebné, jihomoravské vesničce nesoucí název Vrbice… Jméno opravdu velmi příznačné, poněvadž celá akce, pod vedením předsedkyně ATaDEP Denisy Pitnerové, se „vyvrbila“ dobře (pomineme-li cestu polem – rolem, neboť díky aktuální objížďce jste se do zmíněné vesnice jinak nedostali).

Přijela předsedkyně polem – rolem na mopedu? Hádejte :-))

Obec Vrbice se nachází na Břeclavsku a je vyhlášená dobrým vínem a unikátními vinnými sklepy

Sluncem rozzářené Vrbice si v ničem nezadali s rozzářeným majitelem penzionu Vrbice, panem Tomeškou, jinak také skvělým kuchařem a vynikajícím sklepmistrem, prostě člověkem se srdcem na pravém místě.

Usměvavý a stále dobře naladěný pan Tomeška na fotografii uprostřed

Pokud však někdo nabývá dojmu, že se na tomto přátelském setkání jenom sedělo a popíjelo, je na omylu. Probírala se spousta nových věcí ohledně vývoje detoxikační metody, diskutovalo se, padaly návrhy, dotazy a připomínky. Kdo se letošního setkání zúčastnil, rozhodně nelitoval, protože dostal informace „z první ruky“.
A že se chystá celá řada novinek, to už není žádným tajemstvím.
Originální řízená detoxikace MUDr. Josefa Jonáše se „vyvíjí originálně“ a rozhodně nestojí na jednom místě.

Než v uzavřené místnosti, líp se všechno řeší na zahrádce restaurace

V páteční podvečer se zúčastnění seznamovali s okolím, panovala uvolněná atmosféra. Sobotní den byl vesměs informačně – pracovní. Večer následovalo posezení ve vinném sklípku pana majitele. No a tam už se popíjelo, dobře jedlo… a hlavně degustovalo. Podle množství degustace pak také zpívalo!
Čistě i falešně…, ale to je přece úplně jedno, hlavně, že bylo všem do zpěvu 🙂

Degustace (omluvte kvalitu fotografie, vzhledem k prostoru a stavu fotografky – snad pochopitelné))

pokud je Poradce pro zdravou výživu rozumný, domácí škvarkovou pomazánku vám rozhodně nezakáže :-)))

Setkání členů a přátel ATaDEP proběhlo o víkendu 1. – 3. června. Začalo tedy Mezinárodním dnem dětí.
Opět velmi příznačné!
Měli bychom totiž pečovat nejen o zdraví dospělých, ale zejména našich dětí. Prevencí, prevencí, a zase jen prevencí! Poněvadž když budou zdravé naše děti, budou zdravé i děti jejich dětí a celá další generace. A o to všem zúčastněným, nesoucím pochodeň zakladatele Originální detoxikační metody u nás, MUDr. Josefa Jonáše, jde v prvé řadě!

Nejmladší účastnice setkání – Nelinka Stušková, na klíně Denisky Pitnerové, její hodné tety, ale jinak přísné a důsledné předsedkyně Asociace.

Co dodat závěrem?
Poděkování patří všem, všem, kteří se s dobrou náladou a dobrým úmyslem přátelského setkání ATaDEP zúčastnili, jmenovitě pak Janě Bednářové za zprostředkování ubytování a hlavně předsedkyni ATaDEP Denise Pitnerové, díky níž mohou tato setkání probíhat. Doufejme, že jich bude čím dál víc a že budou přinejmenším tak radostné a přínosné, jako byly letošní Vrbice!
A pokud máte ještě někdo nějaké pochybnosti, nebojte se, ono se to nějak „vyvrbí“. Když budete pozorně sledovat stránky ATaDEP, případně se přihlásíte do dalších ročníků rekvalifikačního kurzu Výživového poradce, dozvíte se vše podstatné!

Za rok na viděnou 🙂  Ať už v Čechách, na Slovensku nebo na Moravě…, důležité je, že se zase sejdeme!!!

Text a foto: Saša Stušková
Další poskytnuté fotografie: Denisa Pitnerová