[et_pb_section admin_label=“Sekce“ fullwidth=“on“ specialty=“off“][et_pb_fullwidth_header admin_label=“Tučná hlavička (H1)“ title=“Reportáž z 1. semináře členů a přátel ATaDEP“ background_layout=“light“ text_orientation=“center“ header_fullscreen=“off“ header_scroll_down=“off“ background_color=“#fbbc09″ parallax=“off“ parallax_method=“off“ content_orientation=“center“ image_orientation=“center“ title_font_color=“#0a6b38″ custom_button_one=“off“ button_one_letter_spacing=“0″ button_one_use_icon=“default“ button_one_icon_placement=“right“ button_one_on_hover=“on“ button_one_letter_spacing_hover=“0″ custom_button_two=“off“ button_two_letter_spacing=“0″ button_two_use_icon=“default“ button_two_icon_placement=“right“ button_two_on_hover=“on“ button_two_letter_spacing_hover=“0″] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=“Sekce“ fullwidth=“off“ specialty=“on“][et_pb_column type=“3_4″ specialty_columns=“3″][et_pb_row_inner admin_label=“Řádek“][et_pb_column_inner type=“4_4″ saved_specialty_column_type=“3_4″][et_pb_text admin_label=“Text“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Asosiace terapeutů a detoxikačních poradců (ATaDEP) pořádala v sobotu 12. září 2015 zasedání Valné hromady a také svůj úplně první seminář, jehož hlavním tématem byla Somatologie – nauka o těle. Hlavním smyslem těchto seminářů je dovzdělávání již vyškolených detoxikačních poradců, protože pouze vzdělaný terapeut může klientovi dobře posloužit a pomoci.
Seminář proběhl v příjemném prostředí AKTIP centra v Perucké ulici, na Královských Vinohradech.

Dopolední program

Jako první byla na pořadu dne Valná hromada. Začínala v 10. 00 hod. vedla ji Denisa Pitnerová, která byla jednohlasně schválená za předsedkyni představenstva a mimo jiné se na ní probírala finanční situace spolku, volba předsedy a místopředsedů, četly se stanovy, byl rozebrán program seminářů pro rok 2015/2016.

Také bylo jednomyslně schváleno studium v podobě kreditního systémy + psaní testů. Kreditní systém se bude vyhodnocovat v prosinci 2016, kdy bude rada ATaDEP hodnotit jednotlivé studijní výsledky a kredity členů. Na základě tohoto vyhodnocení pak bude stanoveno, kdo bude v dalším roce 2017 člen, a kdo přítel Asociace.
V závěru setkání Valné hromady se odhlasovala ještě změna sídla Asociace. Celé stanovy byly jednohlasně schváleny, sepsán zápis VH a předán na Rejstříkový soud. Pokud nebude vyvoláno mimořádné zasedání, další Valná hromada proběhne na podzim 2016.

Následovala pauza na oběd a poté už probíhal od 13. 00 hod. 1. Seminář na téma Somatologie.

Odpolední program

Všichni zúčastnění obdrželi po podepsání prezenční listiny od předsedkyně asociace Denisy Pitnerové,BA(Hons) výkaz o studiu a pečlivě vypracované skripta, jejichž obsah se probíral během semináře. Tato skripta si pak všichni odnesli domů, aby si je ještě podrobněji prostudovali, poněvadž na dalším semináři už z nich proběhne zkouška. Jako ve škole.