repotáž přednáška prof. RNDr. Strunecké

V sobotu 24. září 2016 se v rámci seminářů Asociace terapeutů a detoxikačních poradců ATaDEP, konala v prostředí AKTIP centra v Perucké ulici na Královských Vinohradech odborná přednáška RNDr. Anny Strunecké.
Téma přednášky bylo velmi široké a aktuální, shrnuto jednou větou: O potřebě měnit pohled současného člověka na svět.
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.
Česká vědecká pracovnice (v roce 1989 ji prezident ČR jmenoval profesorkou fyziologie), bývalá pedagožka Univerzity Karlovy v Praze. V současnosti publicistka v oblasti medicíny, především imunologie, autismu a zdravého životního stylu.
prof-str-1
prof. RNDr. Anna Strunecká na přednášce pro ATaDEP

strun-2

prostor centra, kde se přednáška konala, byl zaplněn do posledního místečka,
přibylo spoustu nových tváří
Prof. RNDr. Anna Strunecká se nebojí závažných témat.
Na přednášce se mimo jiné probíralo téma hormonálních disruptorů (látky, které zasahují do hormonálních regulací a mění funkce hormonálního systému), na řadu přišla také otázka: žijeme v době jedové? Mimochodem na toto téma napsala prof. RNDr. Anna Strunecká několik publikací.
(Více o práci a publikaci RNDr. Strunecké se dozvíte na jejích webových stránkách: www.strunecka.cz)
Nechybělo ani kontroverzní téma očkování či autismus.
prof-str-3
diskuze na téma očkování
S jakými toxiny se během jednoho dne potkáváme? A kde všude?
Přítomní soustředěně a zaujatě naslouchali, kde všude se toxiny nachází. Věděli jste například, že spousta jedovatých chemikálií se nachází i v řadě světoznámých značek našeho oblečení?
prof-str-4Petře, Radko, Ivetko…, copak dnes máte na sobě?!? 🙂

prof-str-5

prof-str-6fotografie z přednášky

Přednáška byla velmi poutavá, chvílemi až člověku běhal mráz po zádech z toho, co všechno se dozvěděl. Přítomní měli díky RNDr. Strunecké možnost nahlédnout do zákoutí dnešního světa, ovšem do toho, které se běžným okem nevidí. Tím je nebezpečnější. I to je bohužel daň za civilizaci. Otázkou zůstává, co všechno člověk potřebuje a co ne, co dokáže využít ve svůj prospěch a co mu naopak škodí. Aniž by si to uvědomil. Stovky, tisíce otázek… a také důvod, opět se s RNDr. Annou Struneckou setkat.
Děkujeme všem přítomným za účast na přednášce a už nyní se těšíme na další společné setkání. Kalendář akcí naleznete na stránkách http://asociace-tdp.cz/novinky
Zvláštní poděkování patří prof. RNDr. Anně Strunecké, DrSc
Její názory jdou často proti proudu, odporují názorům současné medicíny a osvěty.
Prof. Strunecká však považuje za důležité informovat o možnostech prevence civilizačních onemocnění a upozorňovat na rizika moderní doby, spojená například s očkováním, konzumací léků či přídatných látek do potravin. Nabízí celkem jednoduché rady, jak si zachovat zdraví. Nevyžadují mnoho peněz, spíše naši disciplínu
.“
citace ze stránek: www.strunecka.cz
Reakce účastníků na tuto přednášku zde: par-reakci-od-ucastniku-na-prednasku-prof