[et_pb_section admin_label=“Sekce“ fullwidth=“on“ specialty=“off“][et_pb_fullwidth_header admin_label=“Tučná hlavička (H1)“ title=“2. seminář – Psychologie prodeje aneb komunikační taktika“ background_layout=“light“ text_orientation=“center“ header_fullscreen=“off“ header_scroll_down=“off“ background_color=“#fbbc09″ parallax=“off“ parallax_method=“off“ content_orientation=“center“ image_orientation=“center“ title_font_color=“#0a6b38″ custom_button_one=“off“ button_one_letter_spacing=“0″ button_one_use_icon=“default“ button_one_icon_placement=“right“ button_one_on_hover=“on“ button_one_letter_spacing_hover=“0″ custom_button_two=“off“ button_two_letter_spacing=“0″ button_two_use_icon=“default“ button_two_icon_placement=“right“ button_two_on_hover=“on“ button_two_letter_spacing_hover=“0″] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=“Sekce“ fullwidth=“off“ specialty=“on“][et_pb_column type=“3_4″ specialty_columns=“3″][et_pb_row_inner admin_label=“Řádek“][et_pb_column_inner type=“4_4″ saved_specialty_column_type=“3_4″][et_pb_text admin_label=“Text“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

(autor: A.Stušková – dobrovolník ATaDEP)

V sobotu 28. listopadu 2015 proběhl ve známém prostředí AKTIP centra v Perucké ulici na Královských Vinohradech, v pořadí již druhý seminář Asociace terapeutů a detoxikačních poradců ATaDEP. Hlavním tématem semináře byla Psychologie prodeje aneb komunikační taktika.

Kromě jiného byla lidstvu dána do vínku řeč, sluch, cit, pohyby, gesta, empatie, rozvaha…, spousta potřebných vjemů, které, byť můžeme mít deset vysokých škol a inteligenční kvocient až na půdu, nemusíme ovládat ke spokojenosti toho, kdo stojí před námi…

Na vlastní kůži si to mohli vyzkoušet terapeuti, kteří se sešli uplynulou sobotu v prostorách AKTIP centra a před sebou měli skripta s titulem Psychologie prodeje, které vypracovala a prezentovala Denisa Pitnerová – předsedkyně představenstva.

Přednášce na dané téma předcházela ještě zkouška ze Somatologie, jež byla tématem minulého setkání. No, zkouška… spíš takové zahřívací kolo v podobě kolektivního luštění tajenky. Tento způsob byl zvolen kvůli obavám některých „žáčků / žákyň“, že zkoušku nezvládnou.

Tady je na místě jim vzkázat ono známé: „Když nejde o život, jde o …“, však vy víte.
K tomu je však nutno dodat ještě známější, a to slova MUDr. Josefa Jonáše:
„Člověk by se měl vzdělávat po celý život, alespoň pokud chce svou práci vykonávat dobře.“

Takže hlavu vzhůru! Nebojte se!

Další forma zkoušek už možná neproběhne tak hravě, ale rozhodně vám hlavu nikdo neutrhne. A jestli se nebudete učit, tak vás odnese čert!

Že čerti nejsou? Ale jsou. Na seminář Asosiace přišel o týden dřív a byl pěkně divoký. Usměrňoval ho anděl v bílém, který s ním přítomným rozdal malé dárečky. Ovšem ty nebyly až tak úplně zadarmo. Za to se budete pěkně vzdělávat, ať neskončíte v pekle. Neboť náš blonďatý čertík je neustále v pohotovosti 🙂

Děkujeme všem za účast na semináři, za vytvoření příjemného a přátelského prostředí a už nyní se těšíme na setkání na dalším již    3. semináři, který proběhne 23. dubna 2016. Hlavním tématem bude Metabolismus, přednášet budou členky Kamila Pufrová a Markéta Pourová.