Dne 4. 6. 2016 proběhl v Praze mimořádný kurz – přednáška na téma Psychologie prodeje, komunikace a etiky (součástí přednášky byla také aplikace teorie do praxe detoxikačního poradce – time management, komunikace, psychologie a práce s programem EAM a přístrojem Salvia nebo Acucomb).

Akce byla pro detoxikační poradce, kteří mají zájem o další vzdělávání, ale nejsou přítelem nebo členem Asociace terapeutů a detoxikačních poradců.

13344581_368741386582808_2343014696743612003_n

Dnešní přednáška Psychologie prodeje, komunikace a managementu i s praktickou částí meření + práce s programem EAM set. Diskuse – na dotazy trpělivě odpovedá místopředseda asociace a zkušenej praktikující terapeut Ing. Pavel Sejkora.

13335825_368741519916128_4991934278849979714_n

Po přednášce – diskuse v plném proudu, začíname se věnovat programu EAM set a práci a ním.                            Některé účastníce prozatím nemají moc zkušeností, ale chuť učit se jim neschází.

13312872_368764946580452_297055904684041199_n

Odpoledne proběhla praktická část – práce s EAM programem na počítači terapeutky byli šikovné. Naučili se prakticky zvládnout program a práci s ním. Mnohé z terapeutek si své vědomosti pouze uzřejmili, jiné si své znalosti rozšířili. Dúležitá byla přátelská atmosféra. Za účast děkujeme.

Každý účastník kurzu Psychologie prodeje, komunikace a etiky obdržel od ATaDEP z.s. potvrzení o účasti podle vyhlášky 321/2008 Sb. a vyhlášky 4/2010 Sb. v platném znění.

„Myslím si, že každý terapeut i každý člověk, který zkoumá lidský organismus, by měl určité základy teoretických znalostí i praktických dovedností ovládat. Jinak řečeno, terapeut by se s nimi měl seznámit. To však stále není dostatečné k úspěšnému výkonu řízené a kontrolované detoxikace. V našem případě je nutné studovat také toxikologii, dietologii
či psychologii. Nadto je v základním penzu si osvojit také speciální předměty týkající se teorie a praxe detoxikační medicíny.
Ve vzdělávání terapeutů vidím jednu z významných rezerv. Odstranění těchto nedostatků by zaručeně zvýšilo i kvalitu námi poskytovaných služeb.“ – (Zdroj: MUDr. Josef Jonáš v časopise Bulletin info č. 5/2015 (str. 7)

• Ten, kdo se v oboru dále nevzdělává a nerozvíjí, je jako terapeut nedostačující.
  • Metoda řízené a kontrolované detoxikace dle MUDr. Jonáše se neustále vyvíjí,
  • Je potřeba se neustále vzdělávat a doplňovat si nové poznatky.
  • Jen vzdělaný terapeut může být svým klientům prospěšný!

Názor účastníků na kurz:

Ivana Ondrušová: mně se kurz moc líbil, jedny skriptíčka jsem přečetla ještě v autobuse, etiku louskám dnes. To je výborný nápad, člověk se dozví věci, které si třeba ani neuvědomuje. Takže za skripta taky jednička. Co říkal pan Sejkora nebo i Vy různé praktické věci- zážitky bylo také velmi zajímavé a poučné. Takže připomínky nemám žádné, byla tam i velmi příjemná atmosféra. Pokud je možné dostávat informace z asociace, tak zájem mám, jinak sleduji blog MUDr. Jonáše. Děkuji za pěkný den, zdravím Vás z Brna.

Sedláčková Soňa: s kurzem jsem byla moc spokojená a splnil moje očekávání. Byla výhoda, že nás byl menší počet. Mám zájem o dostávat  informace o novinkách. Zároveň jsem chtěla požádat, zda by bylo možné nám zaslat prezentace. Chtěla bych se tímto i přihlásit na 5. seminář  „Mikrobiota (mikroflóra) lidského organismu a její vliv na naše zdraví“.

Děkujeme všem za účast a názor vážime si jej. Našim cílem je vám podávat informace kvalitní. Již teď se můžete hlásit na 5. seminář s názvem Mikrobiota, kde máme 10 míst i pro zájemce mimo asociaci.

asociace-logo (1)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]