MUDr. Josef Jonáš oznamuje, že založil společnost MARION s.r.o., která se bude zabývat vývojem, rozvojem a šířením originálních myšlenek řízené detoxikace člověka, v zájmu uchování či navrácení zdraví.
Společnost Marion s.r.o. vyvinula přípravky pro systematickou detoxikaci podle výsledků výzkumu MUDr. Josefa Jonáše. Tyto přípravky uvede na trh postupně tak, aby byla od června 2018 do podzimu 2018 k dispozici kompletní sestava, kterou MUDr. Josef Jonáš považuje za důležitou a jenž pokryje celou škálu toxinů.

APLIKAČNÍ FORMY PŘÍPRAVKU

• SPREJE

• KAPSLE

FORMA BALENÍ A ROZESÍLÁNÍ: 1 balení obsahuje 6 kusů (možnost rozesílání i jednotlivě po 1 kusu)

PRVNÍ SÉRIE DETOXIKAČNÍCH PŘÍPRAVKU- ČERVEN 2018!

NEDOPORUČUJEME KOMBINACI S JINÝMI DRUHY DETOXIKACÍ!

Bližší informace a ceny zde: http://marion-jj.cz/aktuality/oznameni-novinka/

SPREJE:

Acid sprej – odstraňuje biogenní soli

Tox sprej – odstraňuje toxiny vzniklých dysmikrobií

Bor sprej – borelie

Tens sprej – stres

Ver sprej – viry

Met sprej – toxické kovy

Resys sprej – dýchací cesty

Corcirk sprej – srdce

Urcirk sprej – ledviny

Col sprej – střevní dysmikrobie

Hepcirk sprej – játra

KAPSLE:

Anti-Anti B – kapsle s kulturou laktobacilů, obnovují střevní mikroflóru

Agil-Tox – určené k odstranění biogenních solí v organismu

Součástí celého systému Originální řízené detoxikace MUDr. Josefa Jonáše je také elektronický přístroj Marion!  Tento komplet celý Originální detoxikační systém považuje MUDr. Josef Jonáš za velmi účinný, neboť vede k odstranění škály toxinů způsobujících různé dysfunkce našeho organismu.

Asociace ATaDEP sleduje novinky v oblasti řízené detoxikace MUDr. Josefa Jonáše a proto všem členům a přátelům doporučuje sledovat web ATaDEP a FB ATaDEP nebo web www.marion-jj.cz kde naleznete všechny novinky Originální řízené detoxikace MUDr. Josefa Jonáše.