Napište nám

Zavázali jsme se chránit vaše osobní údaje a postupujeme v souladu se zákonem o elektronických komunikacích a nařízení GDPR. Vaše osobní údaje nesdělujeme žádným dalším osobám a institucím.

Korespondeční adresa

Asociace detoxikačních poradců z. s., Pod Terebkou 15/4, 14000 Praha 4

Fakturační údaje

Ústrašín 65 39301 Pelhřimov  IČ: 22771433

Organizační struktura asociace

denisa_pinterova

Denisa Pitnerová, BA (Hons)

předseda představenstva
denisa.pitnerova@asociacedp.cz

Již od roku 2007 do listopadu 2018 byla asistentkou MUDr. Josefa Jonáše. Nyní se pohybuje v personální oblasti. Své znalosti si i nadále prohlubuje a věnuje se i lektorské činnosti. Absolvovala kurz Psychologie pro každý den na FF UK v Praze.

Monika Šteflová

místopředsedkyně spolku +420 720 120 479 steflova.maneca@email.cz www.rizena-detoxikace.eu Poradkyně s dlouholetou praxí v oblasti detoxikace. Má za sebou velké množství seminářů a kurzů. Absolvovala rekvalifikační kurz s akreditací MŠMT - Poradce pro výživu Své znalosti v oboru detoxikace a výživy si neustále prohlubuje a sleduje i novinky v této oblasti.
Monika Šteflová
foto13

Ing. Pavel Sejkora

místopředseda spolku +420 605 804 333 trinitas@unet.cz Poradce s dlouholetou praxí v oblasti detoxikace. Má za sebou velké množství seminářů a kurzů. Absolvoval rekvalifikační kurz s akreditací MŠMT - Poradce pro výživu Své znalosti v oboru detoxikace a výživy si neustále prohlubuje a sleduje i novinky v této oblasti.

Ing. Laitlová Helena

místopředsedkyně spolku +420 725 884 942 helay@seznam.cz www.ocistatela.eu Poradkyně s dlouholetou praxí v oblasti detoxikace. Má za sebou velké množství seminářů a kurzů. Absolvovala rekvalifikační kurz s akreditací MŠMT - Poradce pro výživu Své znalosti v oboru detoxikace a výživy si neustále prohlubuje a sleduje i novinky v této oblasti.
neznamy muz
lubos-profilovka

Lubomír Černý, MSc.

marketing +420 601 339 007 lubomir@imcerny.com www.imcerny.com

Ostatní členové

Hledáte kontakt na další členy asociace? Jejich přehled včetně regionálního působení najdete v odkazu.