Podmínky k účasti vystoupení v novém projektu I-Televize ATaDEP

• Věk nad 18 let, případně souhlas a doprovod rodičů
  • Závazný souhlas se zveřejněním příběhu a šířením na stránkách I- Televize ATaDEP
  • Závazný souhlas zveřejnění bez nároku na honorář

Poslání

Vaše životní příběhy posílí naději mnoha lidí, kteří jsou na tom obdobně, jako jste byli vy. Prožívají chvíle strachu, beznaděje a bezmoci, ale právě i DÍKY VÁM se mohou uzdravit nebo se o to alespoň pokusit.

Asociace terapeutů a detoxikačních poradců se na Vás už moc těší.

Nabízíme

• Vyzkoušíte si, jaké to je být před kamerou
  • Jako formu poděkování dostanete po skončení reportáže pěknou tematickou knihu z oblasti zdraví a celostní medicíny
  • Poznáte zajímavé prostředí, kam se hned tak každý nedostane, seznámíte se s novými, zajímavými lidmi