[et_pb_section admin_label=“Sekce“ fullwidth=“on“ specialty=“off“][et_pb_fullwidth_header admin_label=“Tučná hlavička (H1)“ title=“4. seminář + teambuilding – Tálský mlýn“ background_layout=“light“ text_orientation=“center“ header_fullscreen=“off“ header_scroll_down=“off“ background_color=“#fbbc09″ parallax=“off“ parallax_method=“off“ content_orientation=“center“ image_orientation=“center“ title_font_color=“#0a6b38″ custom_button_one=“off“ button_one_letter_spacing=“0″ button_one_use_icon=“default“ button_one_icon_placement=“right“ button_one_on_hover=“on“ button_one_letter_spacing_hover=“0″ custom_button_two=“off“ button_two_letter_spacing=“0″ button_two_use_icon=“default“ button_two_icon_placement=“right“ button_two_on_hover=“on“ button_two_letter_spacing_hover=“0″] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=“Sekce“ fullwidth=“off“ specialty=“on“][et_pb_column type=“3_4″ specialty_columns=“3″][et_pb_row_inner admin_label=“Řádek“][et_pb_column_inner type=“4_4″ saved_specialty_column_type=“3_4″][et_pb_text admin_label=“Text“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Ve dnech 10. – 12. 6. 2016 pořádala Asociace terapeutů a detoxikačních poradců v pořadí již 4. seminář na velmi zajímavé a závažné téma: Nežádoucí účinky léků na lidský organismus. Přednášela členka Asociace, PharmDr. Dana Srpová.
Krásné prostředí pražského AKTIP centra na Královských Vinohradech tentokrát vystřídalo ještě krásnější prostředí Tálského mlýnu ve Žďáru nad Sázavou, kde se seminář, rovnou spojený s Team buildingem, konal. Tento další nový výraz, který se ve většině firem ujal, znamená vlastně hezky česky – utužování kolektivu, spojené s volnočasovými aktivitami. A co všechno se dá na takovém víkendovém semináři „stihnout“, včetně odborné přednášky a oněch volnoaktivit? Posuďte sami v naší fotoreportáži.

image                                    společné foto 4.seminář

team building